Shiatsu & Reflexzone Massage
Praktijk Binnen
Hoogvlietlaan 48
3235 BL  Rockanje

06 1919 8896

Innerwise

Innerwise is een baanbrekend therapiesysteem, ontwikkelt door de Duitse arts en filosoof Uwe Albrecht. Een pionier van de intuïtieve geneeskunde.

Naast de reguliere geneeskunde, studeerde hij de chinese geneeskunde, klassieke Europese geneeswijzen, fysio energetica,  homeopathie, regulatie geneeskunde (bioresonantie, voedingsadviezen etc.), RET therapie en heilige geometrie.

Op al deze kennis heeft hij voortgeborduurd en zo ontstond en levend en intelligent therapiesysteem: Innerwise

Innerwise geeft je tools in handen om inzicht in energetische patronen en energievelden te krijgen en meteen ook de mogelijkheid om bestande blokkades op eenvoudige wijze op te lossen.

De grote uitdaging bij het ontwikkelen van Innerwise was, de essentie achter de verschillende geneeswijzen van de geschiedenis van de mensheid te ontdekken en dit op eenvoudige wijze toepasbaar te maken voor de mens en vervolgens ook al het andere( dieren, planten, teams, bedrijven en systemen). Hieruit ontstonden de “heilkarten”

Ja of nee:

De armlengtetest is een eenvoudige kinesiologische test die voor iedereen makkelijk te leren en toepasbaar is. Met de armlengte test krijg je duidelijke antwoorden via je onderbewuste. Hiermee heb je de mogelijkheid om voor jezelf antwoorden te vinden en keuzes te maken in je dagelijks leven. .

Imago:

De Imago is een combinatie van systemisch werken op papier, de armlengte test en werken met frequenties (heilkarten). Het geeft je de mogelijkheid om problemen op een systemische en ook speelse manier uit te werken. Of dat nu een orgaan, lichamelijke klacht, een relatie, een situatie, je werkplek of je huis is, er zijn oneindelijk veel mogelijkheden.

Innerwise geeft:

Inzicht in het oplossen van moeilijkheden op:

fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied

Innerlijk evenwicht en rust

Transformatie van problemen

Innerlijke groei en bewustwording

Spirituele ontwikkeling